Известие

Collapse
No announcement yet.

Ангренаж!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ангренаж!!!

ЗДравеите колеги имам следните въпроси моята колца е с 1.3 боксер та значи буталата имат ли защита срещу среща с клапаните и как се зацепва ангренаж че съм я разхвурлял мойта хубавица и всичко ме навежда на мисълта че прескочил зъб на ангренажа моля за адекватна помощ благодаря предварително

ей тука колега
    http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...and%201596.PDF
    и ползвай търсачката и темите в раздела за 33.
    точка

Comment

Колега,ако намериш с търсачката съм писал подробно как става тая работа,както и какви са капаните,както и как да си улесниш живота.Ако не я намериш ми пиши на лично или на скайп.
      Има и много други колеги,които могат да ти помогнат!Само питай!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:49.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

проблема се оказа мноо сериозен , колянов вал, налягане на маслото няма и яко чука нещо мисля че е клапани а за вала ако мина само с основни лагери ще съм мнго добре но се съмнявам. А сега в такъв случей какво да правя да търся мотор или да правя този

Comment

Моето мнение е,да си направиш твоя.Каквото и да вземеш,ще трябва поне да го ревизираш.Ремонта на нашите мотори не е скъп!
            Успех!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

благодаря колеги !!!

Comment

Working...
              X